+

TKK Fi-x Power ragasztó transparent átlátszó 290 ml

2 150,00 Ft
ÁFÁ-val
Mennyiség KÉSZLETEN

DRS50993
11
  • Ellenőrzött raktárkészlet Ellenőrzött raktárkészlet
  • Gyors szállítás Gyors szállítás

Professzionális, kiváló minőségű, többcélú ragasztó, melyet az innovatív POWER-BOOST technológiára alapozva hozták létre. Bármilyen anyaghoz tapad és hosszú ideig tartó tapadást tesz lehetővé. Könnyen ellenáll a legerősebb ütéseknek és rezgéseknek is. Kiváló választás jó tapadáshoz, és az összes lehetséges felület tömítéséhez, valamint mindenféle munkakörülményhez.

Teljesen felváltja a klasszikus mechanikus tömítést. Ez tökéletesen helyettesíti a körmöket, csavarokat és egyéb mechanikus tömítések közös eszközeit. Nincs szükség további, ideiglenes rögzítésre. Vízálló ragasztó, amely kissé nedves felületekre is alkalmazható. 100%-ban átlátszó, rugalmas ragasztó, így lehetővé teszi láthatatlan kötések létrehozását. Kiválóan tapad mind külső, mind belső felületeken. Ellenáll minden légköri hatásnak, UV sugárzásnak és öregedésnek. A termék rendelkezik az Emicode EC1 Plus tanúsítvánnyal, melyet az alacsony károsanyag kibocsátású termékek kapnak meg. Ez tanúsítja, hogy ezzel a termékekkel a TKK elérte környezetvédelem legmagasabb szintjét. Nem tartalmaz szilikonokat, izocianátokat és hígítóanyagot.

Alkalmazás:

Különféle anyagok ragasztására, ahol nem kívánatos a massza láthatósága. Hatékony gránit, márvány, természetes kő, kerámia, porcelán, üveg, tükör, PVC, polieszter, polikarbonát, parafa, aluminíum, bádog, fa. Valamelyest nedves felületekre is tapad. 100%-ban átlátszó rugalmas ragasztó. Ellenálló a vízzel, légtéri hatásokkal, UV sugarakkal és öregedéssel szemben. Nem hagy maga után foltokat és nem idéz elő korróziót.

 

- támaszok és borítások ragasztása ipari helyiségekben,

- támaszok és keretek ragasztása lakóépületekben,

- tömítések ipari környezetben,

- ragasztás fürdőszobában és más nedves helyiségekben,

- fogasok, lapok, díszítő tárgyak rögzítésére.

DRS50993
11 darab

7 hasonló termék ebben a kategóriában: