Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Kovács-Vas Kft. hivatalos online felületén. Cégünk 1989-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként, majd jogutódként nyerte el mai formáját, mint Kovács-Vas Kft.
Acéltermékeink esetén a széles választék és minőség mellett törekszünk arra, hogy mennyiségileg is megfelelő kínálattal tudjunk rendelkezni mind az ipari, mind a magánjellegű fogyasztók számára.

2007-ben csatlakoztunk az Iparos Centrum hálózathoz, így az üzletünkben már megtalálhatóak az iparosoknak készült minőségi termékek is.
Metabo termékeink biztos jövőjű, innovatív rendszermegoldásokat kínálnak a szerszámoktól és tartozékoktól egészen a szervizig.
Kínálatunkban megtalálható a Krause kiemelkedő minőségű létra és állványtechnikája, valamint a Neo termékek széles választéka, mely maga, a valódi professzionalizmus.
Ipari minőségű termékkínálatunk része továbbá a Klingspor csiszolástechnika, melynek nagy teljesítményű eszközei hozzájárulnak az Ön legjobb teljesítményéhez.

2010 végén csatlakoztunk a Barkács Centrum hálózatba, így az alábbi pénztárcabarát termékekkel bővült kínálatunk: Verto és Topex márka, mely otthon, a kertben, és a műhelyben használatos szerszámok széles választékát kínálja.
A feltörekvő márkák közé sorolható Graphite intenzív használatra szánt elektromos szerszámokat kínál, amely eszközök terhelhetősége a professzionális felhasználáshoz közeli.

Mi betartjuk ígéreteinket, hogy Ön megvalósíthassa vágyait, és felelősen együttműködő félként támogatjuk abban, hogy elképzelése gyorsan, kedvező áron és hosszú távon valósuljon meg.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Tisztelettel: Kovács-Vas Kft. csapata

Eddig elnyert pályázataink:

Kattintson a képre részletes információkért.

Napelem Projekt Ginop 4-1-3-19-2019