Tisztelt Látogató!

Örömmel vesszük, hogy felkereste honlapunkat és így megismertethetjük Önnel tevékenységünket. Cégünk 1989-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként, majd jogutódként nyerte el mai formáját, mint Kovács-Vas Kft.

Árukészletünk folyamatosan bovül, így mára már a vasanyagok széles kínálatán kívül, megtalálható a kisiparosoknak és barkács felhasználóknak szinte minden olyan terméke, amit a mindennapokban használnak. 2007-ben csatlakoztunk az IPAROS CENTRUM hálózathoz, így termékeinkben már megtalálhatóak voltak az iparosoknak készült minoségi termékek, mint például a Krause létrák és állványok, NEO kéziszerszámok, MAKITA elektromos kéziszerszámok, Klingspor csiszolástechnika, munkaruházat és speciális kiegészítok. Szerényes csavarkínálatunk folyamatos bovítése folyamán raktáron megtalálható mindenféle kötoelem, ami egy háztartásban szükséges lehet és annál több is. 2010 végefelé beléptünk a BARKÁCS CENTRUM hálózatba is, így pénztárcabarát termékekkel bovült kínálatunk: a Verto elektromos gépek 2 év garanciával, Powerplus elektromos gépek Belgiumból 3 év garanciával, Topex és Kreator kéziszerszámok, melyek minoségben és árban is megfeleloek.

Mi betartjuk ígéreteinket, hogy Ön megvalósíthassa vágyait, és felelősen együttmuködő félként támogatjuk abban, hogy elképzelése gyorsan, kedvező áron és hosszú távon is gazdaságosan valósuljon meg.

Tisztelettel:

Kovács György és fia Kovács György Szabolcs

Eddig elnyert pályázataink:
Kattintson a képre részletes információkért.

Napelem Projekt Ginop 4-1-3-19-2019